Egyre modernebb világunkban már szinte mindenféle park megtalálható a köztereken. Ennek örülhetünk, hiszen nemcsak játszóterek vannak, vagy padokkal elszórtan díszített parkok, hanem mindenféle street workout park, gördeszkapálya, kutyafuttató, fitnesz park és kondipark.

Így egyre szélesebb társadalmi réteg tudja igénybe venni a különböző érdeklődési köröknek megfelelően a parkokat. Csak ki kell választani, melyik releváns adott személy számára, és irány a szabadba! A kondiparkok kifejezetten a testmozgás és testedzést preferálók számára lettek kitalálva, azon belül is inkább azok számára, akik az izomcsoportjaik fejlesztését tűzték ki célul. Egy kondiparkba általában céltudatos emberek járnak, nemcsak el akarják tölteni valahogyan az idejüket, hanem a kitűzött céljuknak megfelelően szeretnék ezt csinálni. Ezért kimondhatjuk, hogy a kondipark a céltudatos és eltökélt emberek parkja közé tartozik.

A faberland.hu oldalán a kondiparkok berendezési tárgyaira is gondoltak, az oldal kínálatának köszönhetően beszerezhetőek a megfelelő fitnesz gépek. A kondiparkokba kifejezetten a pro fitnesz termékcsalád eszközei valók, melyek kültéri súlyzós eszközök, így a személyre szabható erőedzést és a testépítést biztosítják. A kondipark mellett ezeket az eszközöket még a katonaság és főiskolák területén is remekül lehet hasznosítani. A súlyok természetesen ezek a gépeken is állíthatóak, személyre szabhatóak, így biztosítva a változó terhelhetőséget.