A játszóterekre járó gyerekek az élményszerzés, szórakozás és közösségi élmény mellett tudat alatt azért járnak le, hogy levezessék mérhetetlen adrenalin túltengésüket. A gyerekek energiái néha mintha végtelen raktárral rendelkeznének és kifogyhatatlanok lennének.

Egy kis délutáni alvás luxusként persze még jár iskolás korig bezárólag, ami növeli ezt az energia raktározást, és plusz adrenalinnal töltheti fel őket. Mégis, még az iskoláskorúak is tele vannak eleven erőkkel. A szülők sokszor nem győzik sportra és mindenféle extra szakkörre és foglalkozásra beíratni őket, hogy levezethessék az otthonon kívül a rengeteg felgyülemlett energiatartalékot. A játszóterek ennek levezetésére szolgáló helyek.

Ezért egy játszótér talajszerkezete különösen fontos, hogy szilárd és strapabíró legyen. A műfű megoldása garantáltan kiszolgálja ezt az igényünket, hiszen a grassland.hu oldalán olyan strapabíró műfüveket vásárolhatunk, melyeket nem tudnak még a kutyák sem kikaparni vagy kitaposni, pedig ők előszeretettel szoktak a fűbe túrni és kárt tenni a talajban.

A kutyákat sem utolsó szempont megemlíteni a játszótér vonzáskörzetében, hiszen sokszor a háziállatokat is leviszik a családok futkározni, vagy megsétáltatni. A műfű állja mind az adrenalin túltengésű gyerekeknek, mind a házikedvenceknek való kiszolgáltatottságot! A kifejezetten ilyen kategóriában kiválasztott műfű nem fog csalódást okozni, garantáltan jobban járunk a műfűvel a magasabb igénybevételnek kitett helyeken, mint amilyen egy játszótér is.