Valahol messze, a Tatooine-on dúl a háború. Finn, Leia, Darth Nihilus, K-2SO és egy Jawa száll szembe Ahsoka Tanóval, egy Ewokkal és három B2-es szuper rohamdroiddal. A Star Wars történetének ikonikus alakjai mérkőznek meg egymással ebben a szinte megvalósult fan fiction álomnak tűnő játékban.

A Star Wars™: Galaxy of Heroes a Star Wars-univerzum minden rajongójának örömet szerez. Több mint 120 karaktert gyűjthetsz fejleszthető képességekkel és felszereléssel: a körökre osztott játék igazán lebilincselő.

A területért vívott csatákban minden csapattag karaktere egyesíti erejét.

Folyamatosan fejlesztheted a harcosaidat, válogathatsz közülük, csata közben hozhatsz a harc egész kimenetelét meghatározó döntéseket (kit támadsz és milyen képességgel). A párbajok gyorsan lezajlanak, és tele vannak menő animációkkal. De ha kényelmesen akarsz XP-t gyűjteni, játszd le automata módban, négyszeres sebességgel a csatákat, vagy szimuláld őket a játékon belüli pénzedért. Fantasztikus élmény!

A csapatod tagjai Lando Calrissian, Ackbar admirális és Luminara Unduli. Az ellenfélnek vége.

Ha kezdő vagy, akkor is tudod, mi a dolgod. Hamar sok teendőd lesz: megvívhatod a sötét és a világos oldal csatáit, az egy az egy elleni küzdelmeket, a véletlenszerű harcokat, és az űrhajók közti összecsapások sem maradhatnak el. A Galaxy of Heroes olyan gyorsan bővül, mint a Halálcsillag – csak sokkal szerethetőbb.