Családommal néhány hónappal ezelőtt vásároltam Budapest külvárosában egy családi házat, mely nem volt a legjobb állapotban és belekezdtünk az egésznek a felújításába. Az viszont közben derült ki, hogy számos eszközre lenne még szükség, mint amire mi számítottunk, ha minden munkát magunk akarunk megoldani. Takarékos megoldásokat kerestünk, hiszen számoltunk azzal, hogy a lakásberendezés is nagyon sok pénzt fog elvinni, ezért a különböző gépek megvásárlása igencsak költséges lett volna.

Az interneten keresve erre megoldást, találtam egy elképesztően megbízható gépkölcsönző céget, mely tökéletes megoldásnak bizonyult a számunkra. Szerencsére pont a mi kerületünkben is volt egy helyiségük és ingyen házhoz szállítással tudtuk igénybe venni a különböző gépeket. Ezzel rengeteg időt tudtunk spórolni, nem kellett beutazni, parkolót keresni, majd sorban állni. Ráadásul minden gépet rendkívül kedvező áron tudtunk igénybe venni, ezért nem is zaklattuk a szomszédokat, ismerősöket ilyen kérésekkel.

Ami ezen kívül nagyon tetszett, hogy a gépkölcsönző szakemberei több esetben is elmagyarázták a gépek megfelelő használatát, amikor mi nem voltunk teljesen tisztában vele. A személyes tanácsadás mellett pedig a gépkölcsönző vállalkozás rugalmassága nyerte el a bizalmunkat, hiszen többször előfordult, hogy több ideig volt szükségünk egy gépre, mint gondoltuk. Ilyenkor felvettük a kapcsolatot a céggel és minden esetben megtudtunk egyezni abban, hogy a bérelt gépeket az eredetileg megbeszélt időtartamon túl is használhatjuk.