Nagyon szép dolog az, hogy a Faberland már olyan kültéri játékokat, fitneszgépeket is forgalmaz, melyeket kifejezetten mozgássérült emberek számára fejlesztettek ki. A mozgáskorlátozott életmódot élők mindannyiunk számára elismerést vívnak ki az akaraterejükkel, és a túlélési ösztönükkel. Ezek az emberek annak ellenére, hogy hátrányból indulnak, el tudnak érni bármit a teljes élethez. Akár még sportolni is tudnak, ha nekik megfelelő modern fitnesz eszközök birtokába kerülnek.

A mai egészségügy sajnos nem mindenkinek kedvez. Van egy ismerősöm, aki egy betegség következtében elvesztette az egyik lábát, sajnos azonban nincs annyi pénze, hogy művégtagot csináltasson magának. Ebből fakadóan sajnos nincs lehetősége arra, hogy mobilisabban éljen, és kerekes székbe korlátozódik.

Azok számára, akik nem rendelkeznek olyan anyagi háttérrel, azoknak is van lehetőségük arra, hogy karbantartsák testüket, hála a modern fitnesz eszközöknek, melyeket külön mozgáskorlátozottaknak fejlesztettek ki. Ezek közt a fitneszgépek közt található testépítő, kosárpalánk, karmozgató, ferde súlyzó, kéz és lábmozgató is.